Tuesday, October 9, 2007

Da var jeg i New York!


Litt små info snax:

* 25 elever --> 15 jenter og 10 gutter
* Like mange som er her og jobber for dts`n :)
* Har en stor stor gress bane rett utenfor som man kan spille fotball på ;)
* Danser 5 ganger + i uken. 2 timer hver av de dagene.
* Lærer Ballett, moderne og Hip Hop
* Maten er elendig. Er masse feit og usunn mat. Men de har alltid salat og sån ved siden av. Virker som det bare er ejg som eter av den men... :D
* Bor 1h 30 min utenfor New York city



Turen begynnte jo perfekt på gardermoen. Bortsett fra at brannalarmen ble utløst! Så alle måtte evakuere hele flyplassen! typisk... Men heldigvis tok det ikke så lang tid før vi kunne gå inn igjen. Jeg kom jo for seint inn til flyet. Til min store overraskelse lurte de på hvorfor jeg somla sån. jeg sa "HALLO" det var en brannalarm! :d sweet! Ellers gikk turen til New York veldig bra :)

UKE 1
Den første uka her på skolen var en "bli kjent" uke. Var et par dager her på skolen. For så å dra ut på camping i skogen i 3 dager. Campingen var najs! denj e najs.. Var noen feite strender ikke langt ifra der vi sov. så bada en del! deilig! By the way... det er nå 9 oktober og det er fortsatt sommer!!
Spillte masse volleyball, basketball og noe fotball. Var en fet campingtur. Ble fort kjent!
Sleit en del i begynnelsen av dts`n pga. engelsken. de første 4-5 dagene var harde. Alt ble fort bedre etter campingen. :)


UKE2
Audition week

Denne uken var uken vi skulle vise hva vi kunne forran sjefene her. De ville vite så fort som mulig hvor de skulle plassere oss på scenen under "showet". altså, turneen vi skal ha
januar - mars. Jeg skulle jo ha audition for dans. Jeg øvde veldig mye de dagene før det avr min tur. Det vi skulle vise fram var: En 1-2minutters dans vi hadde koreografert selv. 2 hip hop danser vi allerede hadde lært. + en moderne dans. Så det var en del å øve på.
Alt gikk greit boRehearsalrtsett fra min egen koreograferte dans. Glemte de videre trinnene midt i dansen... Så jeg hoppa rett over på improvisasjon til jeg kom på trinnene og fortsatte. :D jeje! sån kan det gå! buuu!

UKE 3-4
Rehearsal week

Disse 2 ukene brukte vi dagene på å lære hos HELE "showet" til turneen.
Showet består av danser og skuespill. og varer i 50 min. Så det var masse å øve på.
Disse ukene sto vi opp i 7 tiden. Begynnte å øve i 9 tiden og var vanligvis ferdig i 16 - 17 tiden. men det varierte. En dag holdt vi på til klokken 22!!! fra 09 til 22! creeezy! vi kan enda ikke hele showet! Min rolle i showet er en utveklingsstudent. Vi har kjøpt inn noen veldig kule klær jeg skal ha på meg. Og jeg skal være en morsom og creezy utveklingsstudent som både jenter og gutter digger! Digga rollen jeg fikk! :) Jeg var den eneste som fikk en helt ny rolle til dette showet! Så det var sweet.
Tredje helgen var jeg også inni i New York city! Vi bor 1h 30min utenfor NY city med tog. Med bil ca 45 min. som du skjønner så er toget drit treigt... Det var rett og slett sinnsykt fett å være der!! legger ut biler så dere kan se..
Disse ukene er nå endelig ferdig! daili daili!

UKE 5
Første vanlige uke

Endelig er vi her :)
Dagene her består av 3 timer bibelskole, dansetimer og fri tid.
Vi har også 1time hver i uken med disse forskjellige temaene. musikk. teater. mer dans. og produksjon (hvordan rigge til scenen på turnee +++)
en vanlig dag ser sån ut:

Frokost: 6.45 - 07.20
Quiet times (din egen henge tid med Gud) :) : 07.20 - 07.50
Tema sak: (enten musikk, dans, teater, dans eller produksjon) 08.00 - 09.00
Bibelskole: 09.00 - 12.30
Lunsj: 12.30 - 13.00
Lunsj opprydding: (meg og to andre som har denne oppgaven. Vi gjør dette hver dag. Bortsett fra helg. Alle har en oppgave hver.) 13.00 - 14.00. Kommer ann på hvor mye som er å vaske opp osv..
Fritid: fra vi er ferdig med lunsj opprydding til kl. 15.30.
Dans: 15.30 - 17.30
Middag: 17.30 - 18.00
Fritid: 18.00 - 23.00
Leggetid: 23.00.


Det har vært en veldig deilig uke! Forskjellige talere fra hver dag. Bra greier :)
Var ute på FRIDAYS også! Sweet! Spiste en FEIT biff! nammenamm! Blei stapp mett!
Har også fått spillt en del fotball! :) Men som regel spiller jeg alene eller med en fransk kompis her så ofte vi kan. Skulle faktisk få bli med en fyr fra en annen menighet og spille en fotballkamp inne i NY city. Men dagen før vi skulle dra inn, skifta de mening og fant ut at de ikke trengte oss likevell!! buuuuuu! De veit ikke hva de gikk glipp av...................
På fredag og lørdag denne uka hadde vi besøk av noen som kaller seg PUSH. 3 haod.
De lærte oss en god del om kroppsbeherskelse! Og viste oss masse syke øvelser som vi skulle prøve. Men det var sinnsykt gøy! Klatra oppå hverandre og masse rart. Lærte oss å bevege noen kroppsdeler imens andre var helt stille. o je! Og hvordan vi best mulig kunne formidle budskap når vi skal opptre.
Blitt en god del fast food også den uka her! taco bell, fridays, subway..... LOVE IT! Koster mellom 30 og 50 kroner for menyen! dabb....
PEACE!


Onsdagskvelder har vi mini outreach. Alle blir spredd til ulike menigheter. Der vi er sammen med ungdommene og er på en måte ledere. Alderen er fra 13 - 18.

Fredager: På fredager jobber vi med showet på turneen. fra 09 - 16. Fri resten av dagen :)

Lørdag og søndag: FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII




UKE 6

De
forrige DTS studentene er her nå og har vært her hele uka. De skal ha et viktig show i Indiana så de blei kalt tilbake.

Uka var ganske lik den forrige. deilig!
Hadde to veldig bra talere denne uka igjen :) Har også vært en del på starbucks denne uka! Digg kaffe! blir en tur nesten hver kveld. ;)
Hadde noe som hette "cafe house". De som ville kunne opptre med et eller annet. Jeg og en av romkameratene mine skulle ha "walk off" (catwalk). Etterligne zoolander... :d
Men, vi hadde ikke nok tid til planlegge så vi skal gjøre det neste gang :D Meg som HANSEL og han som ZOOLANDER.
Helga har vært veldig avslappende! Fredag slappa vi av i et hus like i nærheten. bare gutta. såg film og spillte PS3! sjukt deilig kveld! Lørdag var vi på et stort kjøpesenter her i området! Etter det kjørte vi rundt og utforska New York og spiste kinesisk! najs! Søndag har vært klesvask, fotball og sett fotball. Frankrike - Litauen og Sverige - Nord Irland.
Så det har vært en veldig avslappende helg :)
Heja Norge!


Uke
7

Fortsatt veldig bra bibeltimer! Han som var her og talte hadde bla. vært i fengsel i Iran... Veldig bra greier han fortalte :)
Vi hadde en danse audition denne uka også. Helt i starten av showet skal vi ha en danseåpner! (hip hop) Men alle kan ikke være med... Så vi får se hvem som blir med! Får vite svaret neste uke.
Noe skikkelig drit som skjedde denne uka var at vi hadde inbrudd. Midt på dagen uten at noen merka det. De stjal 6 laptoper, 2 IPOD`er og et veldig dyrt video kamera vi bruker til filming av showene vi er på. Skjedde lørdags morgen. Og vi hadde politi avhør mange timer på lørdag.

Ellers så var jeg inne i Ny city igjen på lørdag! :) sweeeeeeet! Var i "SOHO".
Masse fete butikker! Adidas og A&F ++++++ Kjøpte et par sko, to gensere og to t-skjorter. Endelig fant jeg noe najs! :) og det er jo også veldig billig!
Vår alles Olemann ble jo også 21 år denne uka...
Hadde jo bursdagen her som du sikkert skjønte. Ikke så mye som skjedde. en vanlig skole dag med mye å gjøre. Men fikk kake ihvertfall! dabb! :) Dro også ut sent på kvelden og spiste masse drit god is!! Og fikk et par gaver i posten!! takk familien!!! Loved it!! and love you!!
heia heia!

Uke 8

Lærerne og lederne var ikke her på 4 dager denne uka! Det var sweet det! veldig avslappende..
Fikk stå opp klokken 8 istedenfor 6.50.. najs! Igjen hadde vi en veldig bra taler! Prata om skjebne og Guds vilje... fine greier!
Ble tilbudt å spille fotball denne uka også! av noen ifra kirken jeg jobber i. Kjørte 1 time for å komme dit. men det var verdt det! spillte i 2 timer! var digg! men kondisen er jo vekk.. suuug!
Det var noen greide spillere, men de var jo selvfølgelig ikke like gode som meg ;) de var veldig imponerte for å si det sån... o je! go norge..
Helga var veldig avslappende. bortsett fra at jeg hadde noen timer med lekser å gjøre. Ellers veldig chill :)

uke 9

Jeff Pratt week... :d