Saturday, February 16, 2008

Outreach Indiana


Vi har en 2 mnd lang oureach fase fra 1 januar til 1 mars 2008. Vi holder til i staten Indiana.
Hva vi gjør:
Vi har et show/musikal rundt 45 minutter. Showet handler om mobbing på videregående skoler. Et anti mobbing program. I dette showet har vi mye dans, skuespill og synging. Og elevene elsker det! :)
Har også et band som spiller et par sanger før hvert show. BRA BAND!

Etter showet blir du behandlet som en kjendis! Jenter som skriker, autografer, samtaler, bilder! alt sammen! Er ganske så fett :D

Dette showet har vi mange ganger for dag. Ny skole hver dag.
Vi har en lastebil full av alt utstyret vi trenger. Så vi rigger opp og ned masse utstyr forran hvert show.
Mellom showene har vi lunsj sammen med alle studentene på skolen (high school). Vi splitter oss opp og sitter i kafeteriaen og henger med de rett og slett.

Ofte blir vi bedt om å ha "workshops". dvs: Vi blir delt inn i grupper på 2-3 personer pr gruppe og blir sendt rundt til de forskjellige klassene, hvor vi prater om mobbing og hvordan forhinde det. Er inne i klassene og prater om det i ca 30 min. Velig bra greier :) MANGE åpner seg opp og det er ofte mye tårer involvert...

I skolene har vi første del av programmet vårt. Her inviterer vi elevene til å komme og se andre del av showet vårt. Det har vi som regel i en kirke eller på samme skole. alt etter som.
I andre del blir det mye mer relatert til kristendommen. Her har vi hele første og andre del, med extra band sanger og en lang danserutine. Med alt sammen varer showet ca 1 time og 40 min. :)
I slutten på showet deler en eller to av oss i teamet om sin historie og hvordan du har blitt frelst og hvordan du har kommet dit du er nå. Vi prater om tro og gir folk muligheten til å ta imot Jesus. Og utrolig mye bra har skjedd hittil! jeeha!!

Gud gjør sweete ting gjennom oss her borte!!!!!!!!!!!!! Ganske sykt å være med på :)